Binnenlandse distributie

Als gespecialiseerd distributeur beschikken wij over een landelijk dekkend distributienetwerk. Hiermee kunnen wij garanderen dat uw goederen vanuit een centraal gelegen overslagpunt binnen één werkdag op de plaats van bestemming binnen Nederland zijn.

Dagelijks verzorgen wij de distributie van zowel standaard formaat pallets en colligoederen, als goederen met incourante afmetingen. Om dit te kunnen faciliteren, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark in diverse uitvoeringen. Lees hier meer over ons wagenpark.

Gesloten netwerk

Uw binnenlandse distributie wordt door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd. Daarbij nemen wij de zorg voor uw distributie volledig uit handen; van fysieke distributie tot de administratie van emballage. De betrokkenheid van onze medewerkers zorgt dat u altijd verzekerd bent van de kwaliteit die onze organisatie te bieden heeft. Ons vaste team van planners staat op elk gewenst moment voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf: klantvriendelijk en servicegericht.

ADR distributeur

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd ADR distributeur. Al onze voertuigen zijn uitgerust met extra voorzieningen en onze chauffeurs in het bezit van een ADR certificaat. Binnen onze organisatie zijn meerdere veiligheidsadviseurs aanwezig om een veilige werkwijze te kunnen waarborgen. Zo bent u verzekerd dat uw goederen veilig vervoerd worden. 

Track en Trace

Met behulp van moderne planningssoftware, zorgen wij dat uw zendingen efficiënt ingepland worden en voortdurend gevolgd worden met behulp van de nieuwste boordcomputers. Met behulp van ons online portal, kunt u de status van uw zendingen 24/7 volgen. Tenslotte beschikken wij over de mogelijkheid om onze track & trace module te koppelen aan uw eigen systeem, waardoor u in uw eigen administratie inzicht heeft in de status van uw zendingen.

Dedicated en spoedtransport

Indien u rechtstreeks aparte vrachten wilt transporteren, kunnen wij op aanvraag dedicated transport aanbieden. Tevens bieden wij voor al uw urgente zendingen spoedtransport aan.