Missie en visie

  • Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en leveranciers. Onze medewerkers zijn betrokken bij uw organisatie. We zetten een stapje extra om slimme oplossingen te bieden voor vraagstukken binnen uw keten. Dit alles om u te ontzorgen. Daarbij zijn we eerlijk en transparant over de kwaliteit die we leveren.
  • We bieden een betrouwbare werkomgeving voor onze medewerkers. We nodigen onze mensen uit om proactief mee te denken over onze bedrijfsvoering. Samen verbeteren wij onze dienstverlening. We zijn persoonlijk betrokken bij onze collega’s en hechten grote waarde aan onze korte communicatielijnen.
  • We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een gezonde en veilige samenleving die toekomstbestendig is. Daarom zijn we actief betrokken bij regionale maatschappelijke projecten die zorgen voor een verbetering van onze omgeving.
  • We streven naar een duurzame manier van ondernemen. Daarin nemen wij deel aan regionale duurzaamheidsinitiatieven en ontwikkelen wij emissiearme distributie in de Randstad. Wij werken samen met vaste partners om te zorgen voor duurzame distributie naar regio’s verder van huis. Slimme processen en betrouwbare relaties met onze partners zorgen dat wij onze kwaliteit en korte communicatielijnen voor onze klanten kunnen garanderen.


Al onze activiteiten hebben één ding met elkaar gemeen: het leveren van topkwaliteit.
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door onze medewerkers. Middels onze platte organisatiestructuur kunnen wij persoonlijk contact garanderen. Wij onderscheiden ons door jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht voor medewerkers en opdrachtgevers. Onze vaste aanspreekpunten resulteren in direct en persoonlijk contact. Dankzij hun deskundigheid, flexibiliteit en betrokkenheid hebben wij ons kunnen ontwikkelingen tot een logistiek dienstverlener waarbij u verzekerd bent van kwaliteitszorg. Uiteraard beschikken wij over een ISO 9001:2015 certificaat. Daarnaast beschikken wij over AEO certificering. Daarmee bent u verzekerd dat we door de douane gezien worden als betrouwbare handelspartner.

Ieder logistiek vraagstuk is uniek. Hoe complex uw organisatie of vraagstuk ook is, wij hebben de kennis in huis om u een maatwerkoplossing te bieden. Wij ontzorgen door ons dienstenpakket af te stemmen op uw wensen en richten ons op het vinden van de meest efficiënte oplossing voor uw vraagstuk. Wij gaan verder waar u stopt.