Historie

In september 1936 startte Klaas Brouwer met het verzorgen van een bodedienst op Amsterdam en Utrecht. Hiermee werd hij de grondlegger van een toonaangevend bedrijf. Een bedrijf dat nog steeds met trots zijn naam draagt.

In de jaren zestig traden de zonen in hun vaders voetsporen. Het bedrijf groeide en verhuisde in 1979 van Wilnis naar Mijdrecht. Het bedrijf was uitgegroeid tot een wagenpark van zeven auto’s en gehuisvest in een nieuw pand van 1.500 M2. Een overname halverwege de jaren tachtig zorgde voor verdere groei naar een wagenpark van twintig voertuigen. Een toenemende behoefte aan opslag in de jaren negentig zorgde vervolgens voor verdere uitbreiding. In 1998 werd daarom een tweede locatie in Mijdrecht gebouwd. Vervolgens startte het bedrijf met het aanbieden van een totaalpakket aan logistiek dienstverlening.

Sinds 2005 wordt het familiebedrijf voortgezet door de derde generatie. Hiermee wordt de cultuur en traditie van het bedrijf gewaarborgd. Aanhoudende groei en uitbreiding van het totale dienstenpakket zorgden in 2008 voor de ingebruikname van een gloednieuw logistiek centrum aan de Vermogenweg 8 in Mijdrecht. Dit pand beschikt over een grote overslagcapaciteit, een opslagcapaciteit van ruim 20.000 palletplaatsen en een bruto vloeroppervlak van 15.000 M2.